Contacteer ons
Nancy

Telefoonnummer : +8613408630944

WhatsApp : +8613408630944

Chengdu Forster Technology Co., Ltd.

De integriteit, pragmatisme, innovatie, en verstrekt de beste oplossing voor uw hydroelektrische centrale.

  • Chengdu Forster Technology Co., Ltd.
  • Chengdu Forster Technology Co., Ltd.
  • Chengdu Forster Technology Co., Ltd.
  • Chengdu Forster Technology Co., Ltd.
  • Chengdu Forster Technology Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken forster Aantal werknemers 100~120
Jaarlijkse omzet 50000000-80000000 Opgericht Jaar 1956
Export pct 60% - 70%
Inleiding

De Technologie van Chengduforster wordt geconcentreerd op ontwerp en productie hydroturbines. Het bedrijf werd opgericht in 1956. Forster is het eerste Chinese staatsbedrijf en spaart geen inspanning om internationale markt in 2013 uit te breiden, momenteel, wij heeft verkregen orden op vele water-rijke gebieden zoals Europa, Azië, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, enz., en zoals partners, wij als leveranciers op lange termijn in vele gebieden gekwalificeerd zijn.

De capaciteit hydroturbines is tot 50KW-30MW voor een eenheid. De belangrijkste hydroturbine van turbinesareturgo, pelton turbines, de turbines van Francis, kaplan turbines, bol tubulaire turbines en andere types van turbines. Bevorder ook leveringsgouverneurs, kleppen, transformatoren, controlesystemen, microcomputer geïntegreerde controleborden en ander materiaal voor hydro-elektrische elektrische centrales.

China Chengdu Forster Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Forster is strikt volgens de internationale standaard en nationale norm van CEI. Het heeft Ce, ISO, TUV, certificaat. De hydroturbines hebben verschillende types, specificaties en de betrouwbare kwaliteit met kenmerken van redelijke structuur, betrouwbare verrichting, hoog rendement, standaardiseerde delen, geschikt onderhoud.

China Chengdu Forster Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Na het verkrijgen van de certificatie van IS09001/2000-kwaliteitsbeheersysteem, hangen wij nog de strenge die het werkstijl in de turbineindustrie wordt gevormd aan vele jaren, en verbeter en perfectioneer het beheersysteem van de onderneming, koester en constant taxeer onafhankelijk de rijke die ervaring in de turbineproductie voor decennia wordt geaccumuleerd, en verhoog constant de technische kracht en Materiaalinput, die zich op de productie, de vervaardiging en de installatie van hydro-generator vastgesteld materiaal concentreert, hulpmateriaal van krachtcentrale, productie en vervaardiging van te sterke intensiteitcomponenten, reparatie en Capaciteit Bevordering van diverse elektrische centrale.

Forster verleent technisch advies, altijd de diensten en de beste technische die oplossingen aan klanten op hun parameters worden gebaseerd. Tegelijkertijd, houdt het aanbiedend na de verkoopdienst voor ons product.

China Chengdu Forster Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Wij hangen altijd het principe van eerlijkheid aan en het pragmatisme, kwaliteit eerst, zal ruimdenkend, de houding van het leven in ons werk, zijn en zal ernaar streven om een win-win situatie voor klanten, ondernemingen en de maatschappij tot stand te brengen. In de woeste marktconcurrentie, hebben wij altijd de details van succes of mislukking aangehangen, die zich op de voltooiing van voortreffelijkheid in de ondernemingsgeest concentreert. In de vriendschappelijke samenwerking met klanten in binnen- en buitenland, hebben wij de bedrijfsfilosofie van het creëren van maximumwaarde voor klanten nagestreefd.

 

 
Geschiedenis

1. Ons bedrijf was vroeger een staatsbedrijf. Het werd gevestigd in 1956 en heeft meer dan 60 jaar van ervaring in de techniek van de productieturbine.

 

2. In 2013, de Technologieco. van Chengdu Forster, werd Ltd gevestigd om de uitvoerzaken te beginnen en de internationale markt te onderzoeken.

 

3. Ontving de eerste buitenlandse orde van de Verenigde Staten in 2013.

 

4. In 2014, verkreeg het ISO9001-de certificatie van het kwaliteitssysteem.

 

5. De ontvangen Kaplan-certificatie van turbinece in 2015.

 

6. In 2016, verkreeg het bedrijf de de Turgo-turbine, Pelton-turbine, Tubulaire turbine, en het certificaat van de turbinece van Francis. En opengesteld de Europese markt.

 

7. In 2016, overschreed de hoeveelheid buitenlandse uitvoer 20 miljoen.

 

8. In 2017, nam hij aan de Internationale Industriële Tentoonstelling van Hanover in Duitsland deel en ondertekende een inkooporder voor 5 miljoen Amerikaanse dollars van waterkrachtmateriaal.

 

9. In 2018, overschreed de hoeveelheid buitenlandse uitvoer 50 miljoen.

 

10. In 2013-2019, verkregen diverse technische octrooien 50+.

 

11. Vanaf 2013 tot 2019, waren er 10 buitenlandse agentschappartners.

Dienst

Forster biedt klanten volledige verpakking van het ontwerp en vervaardiging van turbines, generators en controlemateriaal aan installatie, het opdragen en aan de gang zijnde reparatie en onderhoud aan.

Onze voordeeldienst:
1. De snelle snelheid van de onderzoeksreactie
2. Ontwerp en productielevering van hydro-elektrische producerende reeksen
3. Vernieuwing van oud waterkrachtmateriaal en het verschaffen van vervangstukken voor ander waterkrachtmateriaal
4. Haalbaarheidsstudie van waterkrachtproject
5. Verleen het zuiveren installatieinstructies en de zuiverende diensten.
6. Afzonderlijke orden voor life-long terug het volgen, regelmatige telefoongesprekken.
7. Sommige gebieden verstrekken vrije inspectie ter plaatse van de krachtcentralediensten elk jaar.
8. Andere diensten

China Chengdu Forster Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons bedrijf keurt de internationale technische normen van CEI goed en voert de nationale „Waterturbine, de de Kwaliteitsclassificatie van het Generatorproduct“ en „Hydraulische Turbine, Generator Fundamentele Technische Vereisten“ en andere nationale normen uit, en voert actief iso9001-2000 reekskwaliteitsnormen uit. Versterk het beheer van het bedrijf in termen van pre-sales de dienstkwaliteit, de kwaliteit van het productontwerp, product productiekwaliteit, en de kwaliteit van de naverkoopdienst, verbeter de kwaliteit van alle werknemers, zet een correct kwaliteitsborgingsysteem, strikt de kwaliteit van het controleproduct op, versterk kwaliteitsvoorlichting, en voer beheer onophoudelijk Ter plaatse, de totstandbrenging van uit het bemanningsbestandssysteem, zodat de het productkwaliteit van het bedrijf, de collectieve kwaliteit en de economische voordelen blijven verbeteren, en win het vertrouwen van gebruikers.
Het bedrijf verleent het technische overleg van uitstekende kwaliteit en de technische diensten, altijd vrije levering van tekeningen en materialen van ons bedrijf naast vertrouwelijkheidseisen, vervangstukken ten aanzien van levenkosten. Voer het levenslange volgen van productkwaliteit uit, geschikt verstrek en adviseer nieuwe technologieën, nieuwe producten, nieuwe materialen en nieuwe processen in de waterkrachtindustrie, en introduceer en deel de verrichting van tijd tot tijd van gelijkaardige eenheden mee. Adviseer actief nieuwe technologieën en nieuwe structuren van dit type van machine, zodat de geavanceerde aard van het product op een hoger niveau van eigentijdse generatie wordt gehandhaafd.

Co. van de Forstertechnologie, Ltd is geëngageerd aan het voorzien van u van volledige reeksen Jiannan-turbines en elektrische centrales met de geest van „integriteit, pragmatisme, innovatie, de dienst“. Wij heten klanten welkom om te komen en orden te bespreken, zullen wij prima producten zijn en de Prima dienst beloont uw vertrouwen in ons en brengt u de beste economische voordelen.

 

Ons Team

Wij hebben een algemeen technisch personeel van 80 en 50 hogere technische beroeps. Een sterk verkoopteam met alle hoog opgeleid en ervaren leden.
Wij hebben ons eigen ontwikkelend en listig team, die onze eigen technologische en innovatieve producten voor klanten verzekeren.
Wij hebben vele ervaren elektroingenieurs, mechanische ingenieurs, controlesingenieur, civiel-ingenieur, hydraulische ingenieur, ect, wat de beste technische dienst en de steun voor de klant kan waarborgen.

 

2018 Teamfoto:

China Chengdu Forster Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

2017 Raad van beheer die Samenkomt:

China Chengdu Forster Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

het bedrijfuitbreiding die van 2016 opleidt:

China Chengdu Forster Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

2015 binnenlandse de verkoopafdeling van China:

China Chengdu Forster Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

het ontwerpteam van 2014:

China Chengdu Forster Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

2013 verkoopteam:

China Chengdu Forster Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5